4 december

Omdat we naar een begrafenis moesten heeft Bart verlof genomen en nadien zijn we een uur of 2 gaan wandelen in Bertembos. De honden vonden het super :)

 

6 december

Pfffff Sint-Hubertus laat mij en DNA Herent weten dat 1 van de foto's: een heupfoto niet duidelijk genoeg zou zijn.....  Omdat ik geen zin heb om Pili opnieuw te verdoven om nog een extra foto te maken heb ik DNA gevraagd of er bij de extra foto's misschien nog iets bruikbaars zit.... 

 

7 december

De DNA codes van de Jenga x Avathar pupjes waren nog niet aangekomen maar dat werd bij deze in orde gebracht. Bedankt Progenus!

Vandaag was het een mooie dag met momenten van veel zon - heb ervan geprofiteerd om met de honden een grote boswandeling te maken.

11 december Let it snow let it snow :)

Joepie! Er lag eindelijk genoeg sneeuw voor een deftige sneeuwwandeling. En extra goed nieuws was dat het verkeer zo in de knoop  lag dat Bart van thuis uit ging werken en dus op Laïs kon letten zodat ik tijd had om een grote sneeuwwandeling met de honden te maken. Laarzen aan en gewapend met een dikke jas en sjaal zijn we de bossen en velden in de buurt gaan bewandelen. Zo tof over de onbetreden sneeuw lopen en voor de honden vonden het super: Zwitserse herders zijn gemaakt voor sneeuw en genieten dan nog meer van snuffelpartijen.

17 december Kerstwandeling met de hondenschool

't Was dit jaar weer tijd voor de jaarlijkse groepswandeling met de hondenschool. Omdat we nu verhuisd zijn van Haacht naar Boortmeerbeek vond de wandeling daar plaats en zijn we met de groep rond de vijver van Hofstade gewandeld. Pili en klasgenootjes Diesel liepen elk langst een kant van kleine Pia. Pia weegt een kilo of 5 en heeft wat schrik van grote honden. Het is zo super om te zien hoe Kayenne (33 kg) en Diesel (een kilo of 40) over Pia waakten. Honden met eventuele slechte gedachten zouden niet in de buurt moeten komen zijn :)

 

  • En goed nieuws: onze dames zijn klokvast als steeds samen loops geworden. Vermoedelijk zal de dekking van Kayenne voor omstreeks 26/12 zijn en die van Jenga rond de jaarwisseling. Meer info hier